Tuutorointi

Tuutorit ovat ensimmäisen vuoden opiskelijoiden eli fuksien vertaistukihenkilöitä, jotka auttavat opintojen alun ongelmatilanteissa sekä järjestävät monenlaista toimintaa. Tuutoroinnin tehtävä on auttaa uusia opiskelijoita tutustumaan toisiinsa, yliopistoelämään, kampukseen ja uuteen kotikaupunkiinsa. Uusille opiskelijoille järjestetty toiminta voi sisältää esimerkiksi kahvittelu- ja pubi-iltoja, kampus- ja kaupunkikierroksia, lukujärjestysten tekoa, bileitä, peli-iltoja sekä monelaista vapaamuotoista hengailua. Osallistuminen tuutorien järjestämään toimintaan on paras tapa tutustua uusiin opiskelijatovereihin ja saada järjestystä yliopistoelämän alun kaaokseen. Tuutoreilta voi kysyä mitä vain ja he vastaavat – ja jos eivät osaa, he ohjaavat opiskelijan oikean tiedon lähteille.

Tuutorivastaavat vuonna 2019 ovat Ella Pitkänen  (ella.pitkanen@tuni.fi) ja Anniina Kuusisto (anniina.kuusisto@tuni.fi).

Kv-tuutorointi

Teemalaiset toimivat myös kv-tutoreina omille ja muiden ainejärjestöjen vaihto-opiskelijoille. Kv-vastaavana vuonna 2019 toimii Anna Andersson (anna.andersson@tuni.fi).