Sähköpostilistat

Motiivi

Teeman pääasiallinen viestintäkanava on sähköpostilista Motiivi, jolla liikkuu myös muuta kirjallisuudenopiskelijoille tärkeää tietoa. Henkilökunta ei käytä enää Motiivia viestimiseen, vaan tiedotteet julkaistaan Intrassa.

Motiiville liittyminen:
  1. Mene osoitteeseen https://lists.tuni.fi/mailman/listinfo/motiivi
  2. Mene kohtaan ”Subscribing to Motiivi” ja syötä sähköpostiosoitteesi kohtaan ”Your email address”.
   1. Voit myös syöttää itsellesi salasanan, jota tarvitset, jos haluat poistua Motiivilta. Jos et valitse salasanaa, saat sen automaattisesti tervetulosähköpostissa.
   2. Vaikka sivu kysyy haluamaasi kielivaihtoehtoa, sitä ei pysty muuttamaan. Alusta on englanninkielinen, mutta viestit tulevat Motiiville suomeksi.
   3. Suosittelemme klikkaamaan “Would you like to receive list mail batched in a daily digest?” -kohtaan vaihtoehdoksi No.
  3. Paina ”Subscribe
  4. Jos kaikki meni suunnitelmien mukaisesti, saat syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen tervetuloviestin (Huom! Tässä voi mennä muutama minuutti.) Viesti sisältää salasanan, jota tarvitset, jos haluat poistua listalta, ethän siis poista viestiä. Jos et saanut kyseistä viestiä tai sinulla on liittymisessä muita ongelmia, ole yhteydessä viestintävastaavaan (milla.arajoki(a)tuni.fi)
Viestien lähettäminen listalle:

Listalle lähetetään postia osoitteella motiivi (a) lists.tuni.fi, jonka jälkeen viestisi monistuu kaikkien tilaajien postilaatikkoon. Viesti saattaa käydä ensin ylläpitäjällä hyväksyttävänä, ennen kuin se lähetetään listalle. Listalle ei tarvitse kirjoittaa mitään, voit pysyä myös sivustakatsojana.
Jos saat listalta viestin, johon haluat vastata yksityisesti, muista muuttaa vastaanottajan nimi – pelkkä reply saattaa viedä viestisi kaikkien listalaisten luettavaksi.

Postituslistalta eroaminen, tietojen muuttaminen tai unohtunut salasana:
  1. Listalta poistuminen, omien tietojen muuttaminen tai salasanan tarkistus tapahtuu samalta sivustolta kuin liittyminenkin eli https://lists.tuni.fi/mailman/listinfo/motiivi
  2. Mene kohtaan ”Motiivi Subscribers” ja syötä oma sähköpostiosoitteesi kohtaan ”Unsubscribe or edit options
  3. Listalta poistuminen: Sinulle aukeaa uusi sivusto, jossa on kohta ”Unsubscribing from Motiivi”. Valitse kohta ”Yes, I really want to unsubscribe” ja paina sen jälkeen ”Unsubscribe“.
  4. Sähköpostin vaihtaminen: Mene kohtaan “Changing your Motiivi membership information” ja syötä uusi sähköpostiosoite kenttiin “New address” ja “Again to Confirm”
  5. Unohtunut salasana: Mene kohtaan “Your Motiivi Password” ja klikkaa “Email My Password To Me”. Salasanan vaihtaminen: Kohdassa “Change Your Password” syötä kenttiin uusi salasana.

Hallituksen sähköpostilista

Teeman hallitukseen voi ottaa yhteyttä yksittäisten jäsenten (yhteystiedot Hallitus ja toimihenkilöt -linkin takaa) lisäksi myös lähettämällä sähköpostia sähköpostilistalle teema-hallitus (a) lists.tuni.fi.