Toiminta

Teema järjestää jäsenilleen kaikenlaista toimintaa. Ajankohtaisia tapahtumia löytyy näiltä sivuilta tapahtumakalenterista ja niistä tiedotetaan sähköpostilista Motiivilla sekä Teeman sosiaalisen median kanavilla. Tapahtumia löytyy laidasta laitaan: bileitä, sitsejä, kulttuuritoimintaa, alkoholittomia tapahtumia… Mitä vain jäsenistö haluaa ja tapahtumavastaavat keksivät toteuttaa!

Vuoden aloittaa tietenkin fuksien kanssa järjestetty toiminta ja lopettaa yleensä kevätbileet sekä Kintulammelle tehty mökkireissu. Muita toistuvia bileitä ovat mm.fuksien järjestämät pikkujoulut naamiaisteemalla ja pubirundit Tampereen keskustassa sekä bussilla lähikunnissa. Joka helmikuu Teema jakaa Tiiliskivipalkinnon Tiiliskivi-klubilla. Alkoholitontakin tapahtumaa järjestetään: ympäristövastaavan johdolla käydään syksyllä ja keväällä kävelyretkellä Hatanpään arboretumissa ja pubirundin vastapainoksi kierretään tamperelaisia kahviloita. Lisäksi vuoden mittaan harrastetaan kulttuuria esimerkiksi käymällä teatterissa.

Yksittäisten tapahtumien lisäksi Teemalla on myös harrasteryhmiä kuten lukupiiri Affektiharha ja luovan kirjoittamisen piiri, jotka järjestävät säännöllisiä kokoontumisia.

Tutkinto-ohjelmaan ja yksikköön pidetään yhteyttä neljä kertaa vuodessa järjestettävillä kirjallisuuskahveilla.