Sähköpostilistat

Motiivi

Teeman pääasiallinen viestintäkanava on sähköpostilista Motiivi, jolla liikkuu myös muuta kirjallisuudenopiskelijoille tärkeää tietoa. Henkilökunta ei käytä enää Motiivia viestimiseen, vaan tiedotteet julkaistaan Opiskelijan työpöydällä.

Motiiville liittyminen:

  1. Lähetä sähköpostia osoitteella listserv(at)uta.fi. Sähköpostin otsikolla (subject) ei ole merkitystä.
  2. Viestin ensimmäiselle riville kirjoita: SUBSCRIBE motiivi Etunimi Sukunimi eikä mitään muuta. Lyö vielä varmuuden vuoksi pari riviä tyhjää alle.
  3. Jos kaikki meni putkeen, saat minuuteissa ilmoituksen listalle liittymisestäsi. jos ilmoitusta ei kuulu, yritä uudelleen. Jos tämäkään ei toimi, kysy neuvoa Teeman nettivastaavalta.

Viestien lähettäminen listalle:
Listalle lähetetään postia osoitteella motiivi(at)uta.fi, jonka jälkeen viestisi monistuu kaikkien tilaajien postilaatikkoon. Listalle ei tarvitse kirjoittaa mitään, voit pysyä myös sivustakatsojana.
Jos saat listalta viestin, johon haluat vastata yksityisesti, muista muuttaa vastaanottajan nimi – pelkkä reply saattaa viedä viestisi kaikkien listalaisten luettavaksi.

Postituslistalta eroaminen:
Pääset pois listalta lähettämällä jälleen viestin osoitteeseen listserv(at)uta.fi, kirjoita viestiksi SIGNOFF motiivi.

Hallituksen sähköpostilista

Teeman hallitukseen voi ottaa yhteyttä yksittäisten jäsenten (yhteystiedot Hallitus ja vastuuhenkilöt -linkit takaa) lisäksi myös lähettämällä sähköpostia sähköpostilistalle teema_hallitus.