Sähköpostilistat

Motiivi

Teeman pääasiallinen viestintäkanava on sähköpostilista Motiivi, jolla liikkuu myös muuta kirjallisuudenopiskelijoille tärkeää tietoa. Henkilökunta ei käytä enää Motiivia viestimiseen, vaan tiedotteet julkaistaan Intrassa.

Motiiville liittyminen:
  1. Mene osoitteeseen https://lists.tuni.fi/mailman/listinfo/motiivi
  2. Vaihda sivun kieli englannista suomeen sivun oikeasta ylälaidasta ”View this page in
  3. Mene kohtaan ”Listalle Motiivi liittyminen” ja syötä sähköpostiosoitteesi kohtaan ”sähköpostiosoitteesi”. Voit myös syöttää itsellesi salasanan, jota tarvitset, jos haluat poistua Motiivilta. Jos et valitse salasanaa, saat sen automaattisesti tervetulosähköpostissa.
  4. Paina ”Liity
  5. Jos kaikki meni suunnitelmien mukaisesti, saat syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen tervetuloviestin (Huom! Tässä voi mennä muutama minuutti.) Viesti sisältää salasanan, jota tarvitset, jos haluat poistua listalta, ethän siis poista viestiä. Jos et saanut kyseistä viestiä tai sinulla on liittymisessä muita ongelmia, ole yhteydessä viestintävastaavaan (milla.arajoki(a)tuni.fi)
Viestien lähettäminen listalle:

Listalle lähetetään postia osoitteella motiivi (a) lists.tuni.fi, jonka jälkeen viestisi monistuu kaikkien tilaajien postilaatikkoon. Listalle ei tarvitse kirjoittaa mitään, voit pysyä myös sivustakatsojana.
Jos saat listalta viestin, johon haluat vastata yksityisesti, muista muuttaa vastaanottajan nimi – pelkkä reply saattaa viedä viestisi kaikkien listalaisten luettavaksi.

Postituslistalta eroaminen:
  1. Listalta poistuminen tapahtuu samalta sivustolta kuin liittyminenkin eli https://lists.tuni.fi/mailman/listinfo/motiivi
  2. Mene kohtaan ”Motiivin listalle liittyneet” ja syötä oma sähköpostiosoitteesi kohtaan ”irtisanomis- ja muokkausvalinnat
  3. Sinulle aukeaa uusi sivusto, jossa on kohta ”eroaminen Motiivi”. Valitse kohta ”Kyllä, haluan varmasti irtisanoutua” ja paina sen jälkeen ”Irtisano“.

Hallituksen sähköpostilista

Teeman hallitukseen voi ottaa yhteyttä yksittäisten jäsenten (yhteystiedot Hallitus ja toimihenkilöt -linkin takaa) lisäksi myös lähettämällä sähköpostia sähköpostilistalle teema-hallitus (a) lists.tuni.fi.