Teemalla on uusi logo!

Kansa on puhunut – Teeman uusi logo on valittu!

Teeman äärimmäisen tiukan logo-kilpailun voittajaksi äänestettiin Anniina Kuusiston suunnittelema logo. Logo on tyyliltään yksinkertaisen moderni ja luo upealla tavalla Teemalle uutta ilmettä.

Anniinalla on logosta selkeä visio. Hänelle logo ilmentää Teemaa, koska se kuvastaa sitä mitä teemme kirjallisuuden opiskelijoina ja tulevina alan ammattilaisina: luemme, näemme, tiedämme ja sovellamme.

”Logossa on Teemalle ja kirjallisuuden opiskelulle oleellisia elementtejä. Silmä kuvaa ensisijaisesti erilaisia näkökulmia ja lukemista. Pupillihässäkkä muodostaa kirjallisuusinstituutiota havainnollistavat kehät. Kirjallisuuden opiskelu on ylipäätään mahdollista kirjallisuusinstituution vuoksi, joten se on tärkein elementti logossa, ja aloinkin rakentamaan logoa kehärakenteen ympärille,” Anniina kertoo.

Voittaja on voitostaan innoissaan.

”Tuntuu aivan loistavalta! Pohdin kauan mikä kuvaisi Teemaa parhaiten ja tein kymmeniä logoehdokkaita. On aivan mieletöntä, että yksi minun ehdotuksistani äänestettiin voittoon. Kiitos kaikille!”

Tulevaisuudessa logo tulee näkymään Teeman nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja muussa viestinnässä, minkä lisäksi kevään tai syksyn aikana on tulossa myyntiin eräänlaisia oheistuotteita, kuten kangaskasseja.

Voittajalogo sai yhteensä 29 ääntä.