Tapahtumat

Kirjallisuuskahvit

Kirjallisuuskahvit on kirjallisuustieteen opiskelijoiden, jatko-opiskelijoiden ja opetushenkilökunnan yhteinen kahvitilaisuus. Kahveilla opiskelijoiden ja henkilökunnan on mahdollista tutustua rennosti ja vaihtaa kuulumisia. Teema on Reilun kaupan ainejärjestö, joten kahveilla tarjotaan vain Reilun kaupan kahvia ja teetä. Lisäksi tarjolla Teeman kirjallisuuskahvivastaavan tekemiä leivonnaisia, joista on tarjolla myös vegaaninen vaihtoehto.

Kahvituksessa ei ole varsinaista ohjelmaa. Teema on aiemmin mm. kerännyt kolehdinomaisesti rahaa valtamerien hyväksi ja silloin tällöin kahveilla on lausuttu runoja.

Kirjallisuuskahvit järjestetään kaksi kertaa lukukaudessa, siis suunnilleen kerran periodissa. Paikkana on yleensä kokoushuone Pinni B4075, ajankohtaisen tiedon saa seuraamalla motiivi-sähköpostilistaa tai Teeman instagram-tiliä (@teema.ry)

Liikunta

Teema ei harrasta vain kulttuuria, vaan myös liikkuu! Aikaisempina vuosina teemalaiset ovat muun muassa kokeilleet ilmajoogaa ja tankotanssia, pelanneet pesäpalloa sekä käyneet kiipeilemässä, luistelemassa, pulkkamäessä ja avantouimassa.

Liikuntavastaavalle kannattaa ehdottaa, jos esimerkiksi jokin lajikokeilu kiinnostaisi. Lisäksi ex tempore -liikuntahetkiä voi sopia Teeman yksityisessä Facebook-ryhmässä (ryhmään hyväksytään kaikki Teeman jäsenet).

Elävän kirjallisuuden festivaali