2 Comments

 1. qwerty
  27.11.2018 @ 16:45

  Miksi mielipidekirjoitus esitetään koko ainejärjestön kantana? (allekirjoitettu kirjoittajien nimien lisäksi ”Tampereen yliopiston kirjallisuustieteen ainejärjestö Teema ry.”) Nämä kannanotot voisi pitää pois ainejärjestön sivuilta.

  Reply

  • teemary
   17.12.2018 @ 17:53

   Hei, kiitos viestistäsi. Ymmärrämme huolesi, mutta järjestöjen – myös ainejärjestöjen – hallituksilla on valta tehdä linjauksia järjestön arvoista ja kannanotoista. Teema pyrkii olemaan aktiivinen toimija myös yhteiskunnallisesti. Lisäksi kyseinen mielipidekirjoitus pyrkii olemaan erityisesti tekstianalyysi esseestä, jonka julkaisu on ristiriistaista Aamulehden sukupuolineutraalin linjauksen kanssa. Mielipidekirjoituksen tarkoitus on osoittaa siis esseen tekstuaalisia epäjohdonmukaisuuksia. Mielipidekirjoituksesta on toki luettavissa tietynlainen arvomaailma, mutta Teema ry:n hallitus on antanut sille tukensa. Tervetuloa jatkossa kokouksiin keskustelemaan Teeman toiminnasta tai ensi vuonna hallitukseen!

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *